ГС "УКРАЇНСЬКІ ЕМІТЕНТИ" та Фондова біржа ПФТС підписали меморандум про співпрацю

Громадська спілка «УКРАЇНСЬКІ ЕМІТЕНТИ» поглиблює тісну співпрацю з професійними учасниками ринків капіталу України. 3 березня 2017 року голова громадської спілки «Українські емітенти» Сергій Румпа та голова правління ПАТ «Фондова біржа ПФТС» Богдан Лупій підписали меморандум про взаєморозуміння, який спрямований на зміцнення партнерських відносин і співробітництво між двома організаціями.

Умови меморандуму передбачають обмін інформацією і досвідом між ГС «УКРАЇНСЬКІ ЕМІТЕНТИ» та ПАТ «Фондова біржа ПФТС». Серед першочергових кроків – спільна організація просвітницьких заходів – круглих столів та семінарів як для емітентів цінних паперів так і для професійних учасників ринку капіталів.

Також в рамках співпраці сторони планують координувати власні дії при підготовці пропозицій щодо вдосконалення законодавства та відстоюванні інтересів учасників ринку. Громадська спілка «УКРАЇНСЬКІ ЕМІТЕНТИ», як організація, що об’єднує юридичних та фізичних осіб, сприяє системній взаємодії учасників корпоративного сектору для ефективного захисту прав емітентів та інвесторів.

Довідка:

Громадська спілка "УКРАЇНСЬКІ ЕМІТЕНТИ" є добровільною, незалежною, громадською спілкою, яка об’єднує юридичних осіб приватного права, у тому числі громадські об'єднання, фізичних осіб (резидентів та нерезидентів) та створена для організації та системної взаємодії учасників корпоративного сектору для єфективного захисту прав емітентів та інвесторів, розвитку корпоративних відносин у відповідності до найкращих світових стандартів як суттєвої умови покращення бізнес середовища.

ПАТ «Фондова біржа ПФТС» -- один з найбільших організаторів торгів цінними паперами в Україні. Заснована в 1996 році, біржа понад десятиліття є беззаперечним лідером на ринку. Станом на початок 2016 року членами біржі були 74 професійних учасників ринку цінних паперів (провідних інвестиційних компаній та банків). ПФТС є кореспондованим членом Світової Федерації Фондових Бірж та членом Міжнародної Асоціації бірж країн СНД. Індекс ПФТС з 1997 року є офіційним індексом України в S&P Emerging Markets. На кінець 2015 року акціонерами ПАТ «Фондова біржа ПФТС» були 37 українських банків, 30 фізичних осіб та 77 юридичних осіб – не банків.

  1. Please let us know your email address.
  2. Please let us know your message.
  3.  Помилковий код

Адреса:

ГС "УКРАЇНСЬКІ ЕМІТЕНТИ"

м. Київ, вул. Ломоносова, буд. 58-А

Поштовий індекс: 03191

 info@ukris.org.ua

Телефони:

+380 (73) 443-9580

 

Соцмережі:

facebook